Welkom op de nieuwe site van Watersportvereniging Noorderklip

Het maken en bijhouden van de website hebben wij overgenomen van Klaas van den Heuvel.

Hij heeft jaren de website bijgehouden en foto’s gemaakt. Helaas is Klaas van den Heuvel op 9 november 2015 overleden.

Thera Hanse en Patricia van den Heuvel  hebben het nu van hem overgenomen. En hebben met plezier deze nieuwe website gemaakt. Bij vragen en/of opmerkingen mag u altijd met ons contact opnemen.

Heeft u foto’s die wij op de website kunnen plaatsen dan mag u deze altijd aan ons geven. Wij zorgen er dan voor dat ze geplaatst worden.

Groetjes Thera en Patricia

7 reacties op Welkom op de nieuwe site van Watersportvereniging Noorderklip

1. Fijn dat jullie dat willen gaan doen.
    Bovendien is het belangrijk dat de “Jeugd”zich beschikbaar gaat stellen om de basis van onze vereniging te versterken.

2. Hoi meiden,
    Wat leuk dat jullie deze mooie nieuwe website hebben gemaakt en gaan onderhouden, toppie hoor.

Succes en bedankt??

3. Sorry Geachte dames er ging iets fout netjes gedaan goed opgezet een heel professioneel ik wens jullie veel doe het met veel plezier daar draait het om groet rien de jongh

4. Zoals gewoonlijk was ik weer eens op vakantie en wachtte ik veel te lang met het kijken naar de website van onze vereniging.
    Maar toch deze (late) reactie op de nieuwe website: mooi dat jullie deze taak op je nemen en helemaal mooi zoals het eruit ziet.
    Theo Domeni pikte er een belangrijk aspect uit voor de vereniging: de jeugd gaat taken overnemen van wat oudere knarren als Theo en ondergetekende (sorry, Theo) en dat is goed voor de volgende 50 jaren van de vereniging.
    Veel succes, en ook veel plezier met jullie taak.
    Rien.

5. Beste Thera en Patricia wat goed dat jullie dit op hebben willen pakken, ik weet dat het natuurlijk allemaal wel gedaan moet worden en veel tijd kost bedankt hij is mooi geworden de website.