Bouwen van de steigers

Een aantal heren zijn 5 weken lang bezig geweest met de bouw van de steigers. Ze hebben er veel lol in gehad met af en toe een meningsverschil met als gevolg een slapeloze nacht! 4 pakken las-pinnen heeft Cees Lips gemaakt dus kun je nagaan hoeveel dagen erin zitten.

Rini was de pak-ezel en moest ijzer zagen, gaten boren, materiaal aandragen, veel sjouwwerk.

Met op tijd een natje en een droogje waren de steigers na 5 weken klaar. Toen kon de vlag erbij. Het had even wat voeten in aarde, want Rini wilde niet bij de vlag. Maar na wat geduw is het mij toch gelukt om een mooie eindfoto te maken.

Dit stukje en foto’s zijn ingestuurd door Joke Havermans.

Nu genieten van een welverdiende vakantie. Heren top gedaan!

5 reacties op Bouwen van de steigers

    1. Ik heb de foto’s van het maken van de steigers met bewondering bekeken wat mij opviel is dat die 2 mannen op foto1 nog volop leut hadde, alleen dieje illegale mot van de club wel een nieuwe broek van de kringloop krijgen,want Rini zit er toch ok netjes bij.Foto 8 ziet den hond al dat het niet waterpas is.Foto 9 hier vraag ik mij af wie dieje mees is met die lap opzunne kop,ik denk nen illegale pool die bij Rini in de schuur slaapt ,want Rini verstaat hum goed zo te zien.Ik denk dat Rini hum geraakt het met het boormachien,waarschijnlijk een gat in zunne schedel want hij vraagt ok aan Rini kan ik achter diejen boom poepen. Foto 10 Jan ziet het ok nie meer zitten en gaat zun duikerspak aandoen.Alle gekheid op een steigertje,ze hebben fantastisch werk verricht. Ik heb vernomen bij de gemeente, dat serien zorgt dat er een roestvrij stalen monument van die twee bij de sluis komt.Iedereen die er aan meegewerkt hebben , Fantastisch gedaan mannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *