Opening Vaarseizoen 13 mei

12 en 13 mei hadden we de opening van het vaarseizoen. We begonnen op de vrijdag met een bingo! De aanmeldingen stroomden binnen en Nel&Del van het bingospel hebben de bingo verzorgd. Een geslaagde en gezellige avond met mooie prijzen.

Zaterdag 13 mei begon de dag met een viswedstrijd tussen de dames! Een flinke strijd want welke dame kon de meeste visjes vangen. Wederom een gezellig moment. Maar de dag was nog niet voorbij, het Shantykoor kwam zingen en iedereen kon mee zingen. Daarna was iedereen toch wel benieuwd waar dat doek nu voor was. Klaas sprak door de microfoon dat de Noorderklip iedereen een mooi vaarseizoen toewenst. Daarna gingen de mannen weer een visje bakken voor iedereen, met friet van Fer was het weer smullen geblazen. Voor alle foto’s ga naar het foto-album.