Orientatietocht 2023

Dit jaar was de orientatietocht verplaatst naar 23 september. En wat kregen we een aanmeldingen binnen, 20 boten zouden mee gaan varen. Het was een beetje spannend wat het weer betreft maar gelukkig is de zon nog gekomen en hebben we een prachtige dag gehad.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een leuke tas met spulletjes erin en zo ook een blauw-witte vlaggenlijn. Wat ziet het er leuk uit als alle boten in de kleuren van de Noorderklip versierd zijn. Langzaamaan na een bakje koffie en een plakje cake vertrokken alle boten uit de haven. Goed lezen en welke foto is nu waar gemaakt? En wie is het oudste lid? Gelukkig ook nog even eigen tijd zodat het een relaxte tocht was.

Eenmaal terug in de haven begonnen we om 16.00 uur met nog wat spelletjes op de kant. Wat zijn jullie handig met rietjes en m&m’s en bekertjes stapelen en wie vangt het snelste de vis? De barbeque aangestoken en met zijn allen er nog een hele gezellige middag/avond van gemaakt.

En tsja dan komt echt de prijsuitreiking want wie heeft nu alle vragen goed beantwoord. Het maakt niet uit, we hebben een gezellige dag gehad met zijn allen. Wij hebben genoten van jullie aanwezigheid en complimenten. Het was een flinke klus maar het was leuk om te doen.

Groetjes Klaas en Patricia

Voor alle foto’s van de Orientatietocht klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *